Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Jan Maňák a poslední změna proběhla 6 roky a 9 měsíci.

• Autor
    •  Petr Krajcigr
      Účastník

Nenašel jsem diskusi na téma společnosti Galibier Capital Arb. Výnos garantovaný, experti s komoditami sídlí v Honkongu, na 3 roky, Každý rok v průměru výnos 10%. Připadá mi to dost šílené.

Naše strategie je založena na dlouholetém výzkumu komoditních trhů, které spatřujeme jako neefektivní..
      ….Ve výsledku je zásadní jedna skutečnost, arbitrážní transakce je vždy uzavřena se ziskem. Do obchodu se vstupuje pouze tehdy, je-li na druhé straně subjekt, který pořízenou komoditu odkupuje. To znamená, že máme garantovaný zisk ve všech obchodech,
      které realizujeme.

Už jste se s tím setkali? Téměř 1% měsíčně :-)

| Odpovědět privátně
    • Pane Krajcigre, zdá se, že už zde nikoho nebaví reagovat na stále podobné pohádky :-) Já za ně děkuji, zdaleka ne vše se ke mně dostane a jsem pak rád, když mohu reagovat na dotazy klientů díky znalosti těchto pseudo chytrých investic snáze.
      Musím uznat, že nabídka je graficky zpracována hezky.

| Odpovědět privátně
    •  Jan Maňák
      Účastník

Dobrý den pane Krajcigre,

Na základě čeho podnikate v české republice?
      Je Vas produkt registrovaný pro veřejnou nabídku v ČR? Pokud ano, pro jaký typ klientů?
      Kdo je vydavatelem garance, kterou v marketingovým materiálu uvádíte?
      Kde se mohu podívat na jeho základní ekonomické parametry, pokud se mohu stát jeho velitelem?
      V případě nedodržení podmínek, jakým právem se Vas produkt řídí?
      Uvidím v průběhu života obchody, které budou mým jménem otevřeny?
      U jaké banky bude vedeny “segregovany účet”?
      Ma licenci v zemi své registrace pro poskytování takové služby?

Zaujal ale věta:
      Ve výsledku je zásadní jedna skutečnost, arbitrážní transakce je vždy uzavřena se ziskem. Do obchodu se vstupuje pouze tehdy, je-li na druhé straně subjekt, který pořízenou komoditu odkupuje. To znamená, že máme garantovaný zisk ve všech obchodech, které realizujeme.

Tvrdíte, ze v různých zemích (tedy na různých trzích) ma stejná komodita ve stejnou chvíli a se stejnou splatností rozdílnou cenu?

Celkově, Vas leták v češtině indikuje, ze tu nějakou klientelu mate, dovolím si ověřit u CNB, jestli je Vaše podnikání v souladu se zdejší legislativou.

| Odpovědět privátně
    •  Jan Maňák
      Účastník

Ještě doplněk – ty fyzicky DORUČENÉ komodity, tomu se všichni obchodníci snaží vyhnout a otevřené komoditní Futures zavírají před jejich expirací. Vám ale slovy vašeho materiálu fyzické doručení nevadí, což je asi trochu v rozporu s arbitrážním přístupem.

Jak to řešíte? Kde všechnu tu ropu a měď po fyzickém dodání skladujete?

| Odpovědět privátně
      •  Petr Krajcigr
        Účastník

:-)))). Čtu svůj článek 3x znouvu a znovu, nepřipadá mi ani jednou, že bych takovýto produkt ani slovem doporučoval. Tento článek je právě protože od něj zrazuji!!!!!

viz například:….Každý rok v průměru výnos 10%. Připadá mi to dost šílené!

Toto mě poslal klient, kterého jsem okamžitě zrazoval z těch důvodů, o kterých sám píšete.Říkal jsem si, že asi k 5 důvodům co jsem si napsal já, bych klientovi napsal ještě něco navíc, z této diskuse, kdyby mi nevěřil…:-) Dobré ranní probuzení. :-)))

Takže otevřeně říkám žádný Saving funds, DP Index, ani eVision team backoffice4YOU, ani Recilix, ani ani nic takového nepodporuji a důrazně varuji před spekulací.

| Odpovědět privátně
    •  Jan Maňák
      Účastník

Rozumím a omlouvám se.

Špatně jsem interpretoval Vaši větu “naše streategie ….” – nebylo mi jasné ze to je citace. Při opětovném přečtení je mi to jasné.

Věřím, ze otázky které jsem položil by si měl položit každy zájemce o takový produkt. Pokud nedostane uspokojivé odpovědi, jediná volba je neinvestovat. Kauza WSM je snad dostatečným varováním před podobnými produkty.

Příjemný zbytek týdne HM

| Odpovědět privátně

Reklama
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Partneři

Chcete zde mít své logo?

nebo

Příhlásit se jménem a heslem

nebo    

Forgot your details?

nebo

Create Account