Zobrazeno 2.949x

Označeno štítky: ,

Toto téma obsahuje 5 diskutujících a má 4 odpovědi. This post has been viewed 2950 times

• Autor
    •  Lukáš
      Účastník

Dobrý den,

Chtěl bych začít se pohybovat v pojišťovnictví, ale nevím kde by bylo pro me jako pro novacka nejlepsi zacit ? Mohl bych Vás jako profesionály požádat o tip a co by bylo pro mě nejlepší?

Děkuji, přeji příjemný den Všem!

| Odpovědět privátně
    •  Jiří Vařečka
      Účastník

Tak já Vám doporučím, aby jste si zdejší příspěvky prolistoval a pročetl. Najdete jich mnoho na toto téma.

Víte, ono některé základní věci několik let stále opakovat omrzí.

Vykonejte nějakou aktivitu a potom se ptejte, nebojte se, odpovědi dostanete.

Jen Vás rovnou žádám, touto cestou se opravdu nevydávejte:

https://poradci-sobe.cz/diskutujeme/topic/hypoteky-primo-do-banky#post-20699

:-)

| Odpovědět privátně
    •  Roman Kolář
      Účastník

Podobně jako Jirka. Je toho docela dost, co by se k tomu nechalo napsat a většina z toho už byla několikrát napsána.

Předně ale Vy si musíte nejdřív udělat obrázek o možnostech práce v tomto oboru, těch variant je skutečně mnoho. Každá má nějaké svoje pro a proti, z některé možnosti do jiné, se dostanete jednoduše, někdy velmi komplikovaně, třeba taky za cenu rizika žaloby… Každá z nich může mít trochu jiný systém spolupráce s Vámi, který Vám může víc nebo méně vyhovovat. Každá z nich může mít jiný způsob odměňování. A především každý z nás je trochu jiný a tudíž mu i něco jiného vyhovuje. Neznáte-li možnosti, jejich výhody či nevýhody vzhledem k Vám, těžko si postavíte žebříček priorit.

Vaše základní rozhraní: Nemůžete dělat sám, musíte být někde, kde se o Vás někdo postará. Takže pojišťovna nebo firma s PA nebo firma s PPZ pracující pod PA.

Styl práce: to bych popsal dva listy, ale budu popisovat to, co preferuji já, někdo jiný Vám bude říkat něco jiného. Vytvoření dlouhodobého vztahu s klientem, tím vybudování kmene a následných provizí (pokud mluvíme o segmentu provizním). Jestli Vám někdo bude říkat, že máte svoji budoucnost postavit na budování týmu, tak já s tím ve Vašem případě nesouhlasím, ale je na Vás, pro co se rozhodnete. V každém případě nic nepodepisujte před řádným přečtení a konzultací s někým zkušeným

No, tak jsem to zase všechno zopakoval a to jsem nechtěl nic psát… :-)

| Odpovědět privátně
    • Profilové foto
      Anonym

Já Vám a nejen Vám, doporučuji tento odkaz:

https://poradci-sobe.cz/diskutujeme/topic/pepa-a-bohous?oka=14166#post-14166

souhlasím s názorem, že by to měla být povinná četba pro všechny nováčky.

| Odpovědět privátně
    •  Jindřich Benda
      Účastník

Vím o jednom brokerpoolu, kde mají speciální program na práci s nováčky v oboru, firma se jmenuje BNU.

Upozornuji, že toto není nábor, na takové kraviny nemám čas, jen má reakce na dotaz.

| Odpovědět privátně

Reklama
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Partneři

Chcete zde mít své logo?

nebo

Příhlásit se jménem a heslem

nebo    

Forgot your details?

nebo

Create Account