Digitální transformace je pojem i proces plný protikladů. Jedná se o jedno z nejčastěji skloňovaných témat, které ale nemá jasnou definici. Digitalizace mění většinu produktů v bezkontaktní, přitom finanční služby se zoufale snaží udržet kontakt se zákazníkem. A do transformačních procesů míří každoročně velké investice, ale zásadní zvýšení efektivity a zisku je zatím téměř v nedohlednu…

Konference Transformace 2019, která se již 1. března zaměří na inovace a technologie ve finančních službách, proto určitě nevynechá aktuální témata českého i mezinárodního trhu FS:

• FinTech, AI a transformační procesy v prostředí českého trhu a regulací
  • Vývoj platebních systému v rukou (ne)bankovních poskytovatelů
  • Transformace distribučních kanálů a komunikace se zákazníkem
  • ‘Start-upizace’ finančních služeb, aj.

V pěti blocích hlavního programu vystoupí přední představitelné nejen lokálních bank a pojišťoven, ale také zástupce České národní banky, manažeři technologických, FinTech i InsurTech společností a v neposlední řadě experti z řad poradenských a právních firem.

Martin Bartlam, FinTech Global Co-Chair společnosti DLA Piper z Londýna, představí svůj mezinárodní pohled na dopad digitalizace na finanční služby a připojí se k diskuzi se zahraničními i českými odborníky v anglickojazyčném bloku na téma transformace back-office procesů.

O konferenci Transformace 2019

První ročník konference se bude konat 1. března v hotelu Andel’s na pražském Smíchově. Dění na českém trhu z hlediska regulací a FinTech práva představí Michal Vodrážka (ČNB) a Jan Šovar (FINREG PARTNERS) a nebudou chybět ani příspěvky o inovativních bankovních aplikacích a digitalizaci distribučních kanálů od Kamila Rataje (Banka CREDITAS) a Dalibora Šajara (MONETA Money Bank). S prezentací vystoupí i zástupce světové challenger Bank v ČR (David Pavliska, Revolut) a český FinTech challenger, který se stává světovým (Michal Šmída, Twisto). Transformace 2019 přinese zkušenosti a názory předních českých i slovenských zástupců bank, pojišťoven, FinTech, InsurTech a technologických společností, poradenských a právnických firem a mnoho dalších.

0 komentářů